988 43 14 84 - 988 45 13 45 |

Primera vitoria do fútbol sala infantil esta fin de semana

Tamén se engaden derrotas en prebenxamín e benxamín

Publicado o 19-04-2021 por Manuel Vispo

Balance negativo para os equipos de fútbol sala EDC Celanova desta fin de semana. Dúas derrotas e un triunfo.

Fútbol Sala EDC Celanova

EDC Celanova 3 - Leis Clínicas Ebam 2

Emocionante encontro no que os de EDC Celanova conseguiron dar unha desvantaxe de 2 goles e que se mantivo igualado ata o minuto 39, cando un gol de Lucas Rodríguez permite que os 3 puntos queden no pavillón de Celanova. Partido correspondente á primeira fase da Liga Autonómica Infantil de Fútbol Sala, disputado no Pavillón Pedra da Moa, o domingo 18 de abril. Conseguen 3 puntos máis esta tempada e deixan aos de San Rosendo no cuarto cadro da clasificación con 4 puntos en 4 partidos disputados.

EDC Celanova 0 - Xuventude Ourense FS 6

6 goles do Xuventude Ourense FS no Pavillón Pedra da Moa, incluídos 4 de Daniel Fernández, afunden ao equipo benxamín de fútbol sala ao quinto cadro da clasificación da Liga Local Galicia Benxamín de Fútbol Sala, Tempada 2020-2021, no que se converte na segunda derrota consecutiva para os celanovenses.

CDC Santa Teresita 3 - EDC Celanova 1

O CDC Santa Teresita mantén os 3 puntos xogados na casa, ao derrotar por 3-1 ao EDC Celanova nun partido correspondente á segunda xornada da Liga Local Galicia Prebenxamín, que os reserva para o terceiro posto na clasificación da primeira fase, Grupo A , con 3 puntos en dous partidos.